Arriba a Sallent el cicle de passejades ‘A cent cap als 100’

155
selfp

El programa de la Diputació de Barcelona ‘A cent cap als 100’ agrupa quatre municipis per què organitzin caminades adreçades a la gent gran. Sallent organitza demà la passejada que rebrà la visita dels habitants de Gelida, Granollers i Mediona. Els monitors Esteve Padullés i Joan Martí estaran al capdavant de la passejada que es duu a terme a Sallent.

L’inici de la jornada començarà a un quart d’onze amb un esmorzar a l’Envelat. Seguidament, es donarà el tret de sortida a la caminada que, tal i com explica Joan Martí, comença al camí de la Sèquia i acaba al camí de Mas Martorell, completant una ruta de 7 quilometres.

Un cop acabada la passejada, uns autocars portaran els participants a l’Envelat per acabar l’activitat amb un dinar i un ball en línia. Els monitors de l’activitat, Esteve Padullés i Joan Martí expliquen que els participants hauran de portar aigua i un entrepà per dinar, per tal de passar una jornada saludable. 

Per aquesta activitat, Sallent espera rebre 200 persones d’entre 60 i 80 anys. Al mes de març, serà la ciutat de Granollers qui organitzarà la passejada i la última, al mes d’abril, al municipi de Mediona. Un cop les quatre localitats hagin fet l’activitat es farà l’acte de cloenda que es dura a terme  al Parc de l’Agulla, entre Santpedor i Manresa.