selfp

El programa de la Diputació de Barcelona ‘A cent cap als 100’ agrupa quatre municipis per què organitzin caminades adreçades a la gent gran. Sallent organitza demà la passejada que rebrà la visita dels habitants de Gelida, Granollers i Mediona. Els monitors Esteve Padullés i Joan Martí estaran al capdavant de la passejada que es duu a terme a Sallent.

L’inici de la jornada començarà a un quart d’onze amb un esmorzar a l’Envelat. Seguidament, es donarà el tret de sortida a la caminada que, tal i com explica Joan Martí, comença al camí de la Sèquia i acaba al camí de Mas Martorell, completant una ruta de 7 quilometres.

Un cop acabada la passejada, uns autocars portaran els participants a l’Envelat per acabar l’activitat amb un dinar i un ball en línia. Els monitors de l’activitat, Esteve Padullés i Joan Martí expliquen que els participants hauran de portar aigua i un entrepà per dinar, per tal de passar una jornada saludable. 

Per aquesta activitat, Sallent espera rebre 200 persones d’entre 60 i 80 anys. Al mes de març, serà la ciutat de Granollers qui organitzarà la passejada i la última, al mes d’abril, al municipi de Mediona. Un cop les quatre localitats hagin fet l’activitat es farà l’acte de cloenda que es dura a terme  al Parc de l’Agulla, entre Santpedor i Manresa.