Arriba a les 4.000 visites el vídeo que han penjat els alats (Carnaval Sallent)

150

Des dels alats, els encarregats d’organitzar l’enterro de la sardina el dimecres de cendra, va ser el grup que va difondre un vídeo per les xarxes socials on s’explicava la temàtica. Un dels seus membres, Miquel Cols, assegurava que “ el vídeo vol fer veure, a través de la broma, el problema que es viu”

El vídeo, que és un telenotícies, ja ha arribat a les 4.000 reproduccions a la plataforma de youtube en poques hores. Cols assegura que el resultat ha sorprés a tota la organització. Fet en clau d’humor, explica els problemes que han causat les obres amb diferents gags i donen diferents solucions. Per una banda hi ha un grup d’àvies que han de fer un curs d’escalada al FAES, l’entitat excursionista de Sallent, per tal de poder pujar fins al barri de la Rampinya. Per altra banda, una colla de nedadors s’estan entrenant per tal de poder creuar el Llobregat nedant, ja que el pont Vell encara està en obres.

Aquesta acció ha servit per començar a escalfar motors de cara al Carnaval més multitudinari del Bages, que aquest any se celebrarà de l’1 al 6 de març. A més, des de Carrilet també s’ha difós un missatge a través de les xarxes socials on es demana la col·laboració de tothom per tal que la festa es pugui realitzar i no ser “sempre els mateixos”.

Tots aquells que hi vulguin col·laborar poden unir-se al següent grup de whatsapp on només es reben notícies de la festa. 

https://www.youtube.com/watch?v=KzJpp71t0zU&feature=player_embedded