La 29a edició de la fira de Santa Llúcia es durà a terme a Sallent l’11 de desembre. La Fira es centra en el món artesà, on hi ha diferents comerciants i artistes. Aquesta està organitzada per l’Agrupament Roques Albes. I és que “Des de fa uns mesos l’Agrupament Roques Albes està treballant per mantenir l’essència de la fira”, tal com ens han assegurat els organitzadors del esdeveniment.

Molts sallentins tenen productes artesanals, començant per peces de roba fetes a mà fins a entitats que fan propaganda del seu oci. Enguany, una vuitena de firaires seran els que ompliran els carrers de Sallent, tant de Sallent com a la vegada de fora. Animació infantil, desfilada de gossos de la protectora sallentina Seproan, la xocolatada amb rom cremat a la tarda, concerts de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, ball del maqui, ball de bastons, entre d’altres, són alguns dels actes que es van realitzar l’any passat pels carrers de Sallent. Aquest any, també hi ha algunes novetats, com és un taller de bitlles catalanes i un taller de pintar cares. Podreu gaudir dels plats dels FoodTrucks a la Plaça dels Arbres. Una de les monitores del Cau, Tània Montalà, ens explica com anirà la jornada.

El cau és sempre l’organitzador de la festa i a més això serveix a l’agrupament per fer visible la seva feina i que més nens del poble s’uneixin. Aquí us deixem amb el seu programa d’actes.

santa-llucia-program