Arriba el 20è cros escolar a Santpedor

144

REDACCIÓ | Prop de 600 nens i nenes participaran diumenge al matí a la 20a edició del cros escolar. La matinal, que se celebra a la zona de la Serreta, compta amb una vintena de categories, en les quals poden participar infants dels tres fins als quinze anys. A més del cros escolar, a Santpedor se celebren dues curses obertes a tothom, la 14a cursa Llampec i la cursa popular.

La zona de la Serreta comença la seva transformació el dia abans, dissabte. Les associacions de mares i pares dels centres amb l’ajuda de professors, habiliten l’espai per convertir-lo en una pista d’atletisme. El diumenge ja està tot a punt per a començar les proves a les 10 del matí amb els corredors cadets i es tanca la competició escolar amb les curses dels més xics. Està previst que una mica abans de la una del migdia arrenqui la Cursa Llampec i, a la una, la Cursa popular.

El lliurament dels premis començarà a un quart de dues amb l’alcalde de Santpedor, Xavier Codina; la regidora d’Esports, Núria Barba, i el regidor d’Educació i Cultura, Agustí Comas, també president del Consell del Bages.

El cros escolar Vila de Santpedor compta amb la col·laboració dels centres educatius del municipi –Escola Riu d’Or, La Serreta, Escola Llissach, Institut d’Auro- i de la Penya Blaugrana.