El programa d’actes es pot consultar a www.santfruitos.cat o a la aplicació de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

La Festa Major de Sant Fruitós de Bages ja està en marxa. Des d’aquest dimarts fins dilluns 8 de juliol s’han programat activitats per a tots els públics.

Als actes més tradicionals com la missa solemne, la ballada de sardanes, el ball de gegants, la festa andalusa o la recepció amb les entitats s’hi mantenen altres propostes ja consolidades en les darreres edicions com la celebració d’una holi party, la trobada de grups de percussió i música en directe amb l’actuació de grups com Strombers, Los 80 Principales i diversos Djs pel públic més jove i els tradicionals ball i concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Rosaleda.

El Batibull, la Festa Major Infantil, consolida el seu programa. La cinquena edició d’aquesta festa dirigida als més petits es celebra des d’aquest dimarts fins dijous al Cobert de la Màquina de Batre. Amb cercavila animada, jocs en família o el corre aigua.

Per la seva banda, el 7 de Tapes i 7 de Vi es trasllada a la pista del Bosquet i concentra tota l’activitat en un sol dia, es farà aquest dijous des de les 7 de la tarda fins la mitjanit. Ho ha explicat a Ona Bages Jaume Plans, del Nou Celler. “L’any passat vam tenir unes 500 persones, que a 3 copes de vi i 3 tapes, vam servir unes 1.500 racions. Aquest any esperem arribar a les mateixes xifres. Enguany, portem música en directe i després DJ’s”.

La celebració també inclourà una Holi organitzada per Món d’Oci i amb la música de la mà de Dj Berna. La festa de colors serà divendres, a les 7 de la tarda a la pista del Camp de Futbol. No hi faltarà el concert per a joves de la mà de Strombers al Cobert de la Màquina de Batre divendres a les 12 de la nit.

La Gimcana Marrana tancarà la festivitat dilluns a les 6 de la tarda a l’aparcament del pavelló i l’espectacle “L’home orquestra” de la mà de l’humorista Peyu que torna a Sant Fruitós de Bages amb una actuació a les 10 del vespre al Cobert. El programa d’actes es pot consultar a www.santfruitos.cat o a la App de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.