Arrenca la Festa Major de Sallent

138

El pregó de la Festa Major de Sallent, que aquest any anirà a càrrec del grup vocal de nova creació Beatvoices i que comptarà amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, donarà avui al vespre el tret de sortida a aquesta cita tan esperada pels sallentins. Així, d’avui divendres a dilluns 11 de setembre el municipi acollirà un ventall ben ampli d’actes per a tots els públics, però fent fortes apostes per a la gent jove amb activitats estrella com la Pool Party i les nits a l’escorxador.

El dissabte de festa major es presenta amb una pila d’actes des de primera hora del matí, on destaquen la 5a competició de canoes i el 4t concurs de paelles, amenitzat durant la sobretaula pel grup de versions Filferro. La música és la protagonista de la tarda amb diferents actuacions de l’orquestra Nova SaturnoBand The Rock i la coral Nova Harmonia a la plaça Sant Antoni Maria Claret. Per als més joves, a mitjanit començarà l’ambient a l’Escorxador amb un toc més electrònic de la mà dels Dj’s Xavi Tort i Marsal Ventura.

I és que durant avui i demà l’Escorxador acollirà les actuacions d’alguns dels discjòqueis més coneguts de Catalunya. L’any passat l’Ajuntament de Sallent va aprofitar la Festa Major per inaugurar un espai allunyat del municipi amb la voluntat de celebrar-hi totes aquelles activitats nocturnes que poden allargar-se fins a la matinada.

Pels més menuts de la vila, diumenge els espera una tarda de jocs inflables i tobogan aquàtic al carrer Secretari Bonet. I per acabar d’acomiadar l’estiu i fer l’última refrescada, el Club de Natació obrirà les portes per celebrar la Pool Party amb els Dj’s Ru Ondo i Randy Tek. La plaça Sant Antoni Maria Claret acollirà l’Orquestra Selvatana amb ball de nit.

El punt final a la festa major d’aquest 2017 el posarà l’espectacle pirotècnic que es podrà veure des del Pont Nou, seguit, per primera vegada, per dos balls de confeti diferents: un, pensat pels més xics, a la plaça de la Pau amb La Glamour Band i l’altre, més clàssic, a la plaça Sant Antoni Maria Claret amb la reconeguda orquestra Rosaleda. Una novetat que, enguany, pretén adaptar la festa major i fer-la més atractiva per a tothom.