Arrenca la campanya electoral i arriba la revista infoeleccions 2015

160

Ja ha arrencat la campanya electoral. Els carrers de pobles i ciutats s’han inundat de cartells amb les fotos i els eslògans dels alcaldables i ha començat també el frenesí d’actes de campanya, aparicions en públic i esdeveniments de tot tipus per part dels candidats. A Santpedor com hem anat informant són finalment cinc els partits que es presenten: Esquerra Republicana, Convergència i Unió i Progrés Municipal que ja han sigut presents al consistori els últims quatre anys, i el Partit Popular i Plataforma per Catalunya que miraran d’accedir-hi enguany.

Des de Ràdio Santpedor, tal i com s’ha fet en els últims comicis municipals, hem editat la revista infoeleccions, que ja s’ha repartit per les cases del poble. En aquesta publicació trobareu informació útil per votar el proper 24 de Maig com ara entrevistes als candidats, programes electorals, indicadors del poble, balanç de gestió de l’última legislatura i altres. En paraules del coordinador de la revista, Marc Martínez Amat, la publicació no pretén ser un compendi de la informació i propaganda que transmeten els partits sinó “informació filtrada periodísticament perquè els santpedorencs tinguin la màxima informació sobre què aniran a votar el 24 de maig”.

A part de l’edició escrita que ja ha estat repartida, podeu consultar i descarregar-vos l’edició digital al web santpedor.net. On també podeu consultar la programació especial per les eleccions que realitzarà Ràdio Santpedor, amb entrevistes a tots els candidats, debats i el programa especial el dia de les eleccions.