Núria Closas.- La violonista Maria Solozobova, el pianista Vladislav Bronevetzky i el tenor Josep Bros van estrenar dijous passat el Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós.

El festival té programats 3 concerts més per la resta de dijous de juliol al Mas de Sant Iscle. El següent dijous, 16 de juliol, actuarà la mezzosoprano Anna Alàs, el baríton, Josep Ramon Olivé i el pianista Pedro Beriso. El penúltim concert serà el 23 de juliol amb el Cor Infantil Amics de la Unió dirigit per Josep Vila Jover. La violonista Maria Solozobova i el pianista Vladislav Bronevetzky estrenaran un concert conjunt l’últim dia del festival i presentaran per primer cop el concert amb peces de Txaikovsky i Brahms.

Mireia Pintó, mezzosoprano i fundadora del Festival Internacional de Música Clàssica, va criticar amb duresa el 21% d’IVA cultural en una entrevista feta a Ràdio Sant Fruitós. També va agarair la confiança que han fet al Festival institucions i particulars tot i la crisi econòmica. Pintó va destacar que la premsa especialitzada valora molt el format i les característiques del Festival Internacional de Música Clàssica, tot un orgull per una de les fundadores.