Arranquen les obres per construir una rotonda a l’entrada del nucli de Navarcles

252

L’actuació és finançada, en una part, per la Diputació de Barcelona amb un cost total que ascendeix a 650.000 euros, repartits entre l’Ajuntament la Diputació amb termini d’execució de vuit mesos, té com a objectiu millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat general donant continuïtat als itineraris de vianants, millorant la regulació del trànsit dels vehicles i integrant l’espai de la plaça en el teixit urbà.

La nova rotonda tindrà un diàmetre exterior de 26 metres, amb gorgera de 2,5 metres i cinc accessos que actuaran com a porta d’entrada a la població bagenca. 

Altres actuacions complementàries són la construcció de voreres amb més amplada, zones d’estada i implantació de passos de vianants i l’ordenació de l’espai de la parada de bus. També es renova la xarxa de drenatge de la carretera i el sanejament dels carrers, la plantació d’arbrat als carrers i en zones d’estada. 

També s’inclou la substitució d’alguns elements de la xarxa d’aigua potable i de regant, l’enderroc de l’antiga estació transformadora i el soterrament de línies elèctriques i telefòniques.