Arran Sallent ocupa un bloc de pisos propietat del BBVA

155

El bloc de pisos del C/Cós número 3 de Sallent ha estat ocupat, aquest diumenge al migdia, per la formació independentista Arran Sallent. L’immoble, propietat del BBVA, compta amb sis pisos on hi entraran a viure quatre joves d’entre 22 i 26 anys. L’acció reivindicativa ha comptat amb el suport de la diputada sallentina Anna Gabriel i forma part de la campanya “No volem viure sota el pont” per denunciar que a Sallent hi ha 675 pisos buits – des d’ara 669 – i que tenen un cost més elevat del que poden pagar els joves que volen emancipar-se. Així, Arran reivindica “la necessitat de que els joves disposin de sostre i treball per viure dignament”.

Guillem Cabra, membre d’Arran Sallent, explica el motiu d’aquesta acció:

 

La diputada de la CUP, Anna Gabriel, s’ha mostrat molt orgullosa de l’acció dels joves sallentins i s’ha adreçats a aquells que ho puguin criticar:

Gabriel també ha remarcat que “avui Sallent ja és una mica millor on val una mica més la pena viure” fent referència a l’ocupació del bloc del carrer del Cós.

Membres d'Arran i la diputada Anna Gabriel a la roda de premsa. | Ylènia Morros
Membres d’Arran i la diputada Anna Gabriel a la roda de premsa. | Ylènia Morros

La formació independentista ha dit que de moment no sap si durà a terme cap més ocupació ja que de moment han de pnesar cap on encaminen aquest bloc. Tot i així seguiran “treballant per denunciar el problema de l’habitatge i per oferir alternatives però la lluita no s’acaba aquí”.

Pancarta que han penjat els d'Arran mentre entraven a l'immoble. | Ylènia Morros
Pancarta que han penjat els d’Arran mentre entraven a l’immoble. | Ylènia Morros