Arran Sallent celebra el seu 5è aniversari amb un concert solidari

150
Joves d'Arran en un acte a Sallent FOTO.ARRAN
Joves d'Arran en un acte a Sallent FOTO.ARRAN

Arran valora positivament l’impacte aconseguit en aquests cinc anys de vida i aposta per combatre “l’estat opressor” des del carrer

Arran Sallent celebra avui el seu cinquè aniversari. Una efemèride que volen aprofitar per donar-se a conèixer i reivindicar la seva feina i el seu missatge amb una sèrie d’activitats a partir d’avui a la tarda i fins la nit.

El tret de sortida el donaran amb una gimcana feminista a partir de les 19h a la plaça Joan Vilaseca. Després hi haurà sopar popular a l’Ateneu Rocaus i es jugarà al ‘tradicional’ Trivial d’Arran. Tot plegat serà la prèvia del concert amb els grups Zapato y Cordón (rap hardcore), Petit-Kaos (rap feminista), i els sallentins PD Gulabi Gang (meneíto). Els beneficis del concert es destinaran a causes anit-repressives.

Des de l’organització estan molt satisfets amb l’evolució de l’organització en aquests cinc anys i la manera com han aconseguit fer visibles algunes problemàtiques socials. Ho ha explicat una portaveu del grup:

 

Per alta banda, Arran Sallent ha valorat l’actualitat política, i ha retret a l’estat espanyol la seva política “opressora i repressora”, a més d’apostar per ser combatius des del carrer:

 

Arran és una organització juvenil d’esquerra, feminista i amb arrels marxistes, nascuda als Països Catalans al 2012. Sovint la opinió pública els ha vinculat amb la CUP, amb qui comparteixen part de l’ideari però no tenen cap altre vincle polític més enllà d’aquesta proximitat ideològica.