Aïda Abelleira publica la seva primera novel·la

962

La sallentina Aida Abelleira, de 21 anys, presentarà aquest divendres el seu primer llibre “Una historia perfectamente imperfecta”. Aquesta novel·la tracta d’una història d’amor que té una durada de deu dies a la ciutat Italiana de Roma.

Això és tot el que tenen Olivia i Héctor per redreçar les seves vides. Ella és maca, divertida, esbojarrada i romàntica. Ell és ric, atractiu i acostumat a tenir-ho tot sota control. Quan Olivia veu que els seus somnis no es podran complir decideix viatjar fins a Roma completament sola. Hèctor, com a futur director d’un gran grup corporatiu, troba habitual prendre decisions, però mai va pensar que Olivia sigues la més difícil de la seva vida. Què passa quan barregem a dues persones destinades a conèixer-se i els afegim mentides, secrets, passió i molt d’amor?

Abelleira assegura que ha “estat dos anys per escriure aquest relat amorós”, ja que deixa clar que no és la seva vida i que ho fa “plenament per vocació”. L’autora assegura que si el relat té èxit en publicarà la segona edició, en cas contrari la segona part es publicaria a Internet totalment gratis per a tots els lectors.

Escoltem-la