La sallentina Aida Abelleira, de 21 anys, presentarà aquest divendres el seu primer llibre “Una historia perfectamente imperfecta”. Aquesta novel·la tracta d’una història d’amor que té una durada de deu dies a la ciutat Italiana de Roma.

Això és tot el que tenen Olivia i Héctor per redreçar les seves vides. Ella és maca, divertida, esbojarrada i romàntica. Ell és ric, atractiu i acostumat a tenir-ho tot sota control. Quan Olivia veu que els seus somnis no es podran complir decideix viatjar fins a Roma completament sola. Hèctor, com a futur director d’un gran grup corporatiu, troba habitual prendre decisions, però mai va pensar que Olivia sigues la més difícil de la seva vida. Què passa quan barregem a dues persones destinades a conèixer-se i els afegim mentides, secrets, passió i molt d’amor?

Abelleira assegura que ha “estat dos anys per escriure aquest relat amorós”, ja que deixa clar que no és la seva vida i que ho fa “plenament per vocació”. L’autora assegura que si el relat té èxit en publicarà la segona edició, en cas contrari la segona part es publicaria a Internet totalment gratis per a tots els lectors.

Escoltem-la