Arcadi Oliveres qüestiona, mentre alguns candidats bagencs pel 27s responen

183

[ÀUDIO] L’economista i activista Arcadi Oliveres, que ha passat per molts pobles del Bages amb el Procés Constituent, ens ha explicat de què li agradaria que es parlés en campanya electoral. La candidata sallentina per la CUP Crida Constituent Anna Gabriel i la candidata santvicentina de Junts pel sí Adriana Delgado li han respost:

Anna Gabriel ha afirmat en vàries ocasions que l’esquerra socialdemòcrata s’ha de sobrepassar, perquè no té futur. A més, ha deixat clar que la CUP vol una Catalunya fora de la Unió Europea. Arcadi Oliveres també ens ha parlat sobre aquests temes:

“En un possible estat independent, sectors estratègics com l’aigua o l’energia haurien de passar a estar sota control public”, va dir el cap de llista de Junts pel sí Raül Romeva. Oliveres i el candidat de Junts pel sí David Bonvehí n’han parlat:

Va estar a punt d’entrar a la llista per Catalunya sí que es pot però no ho va acabar fent per motius tècnics, Alex Izquierdo (Podem Manresa) ha anomenat la qüestió de l’equilibri entre català i castellà. I David Bonvehí li ha contestat:

Hi ha diferents visions respecte als resultats. Izquierdo ens ha explicat la seva, i Cristòfol Gimeno, manresà i candidat pel PSC, li han respost:

Finalment, i de cara a després de les eleccions, Arcadi Oliveres ha demanat que, sobretot, s’escolti l’opinió pública: