Aquesta tarda farà molta calor però entre demà i dimecres refrescarà

131

Comencem una setmana que no ens portarà canvis importants. Aquest matí ens hem llevat amb un ambient relativament fresc, amb termòmetres poc per sobre dels 15ºC, però el sol ha fet que la temperatura pugés ràpidament i, de fet, aquesta tarda tornarà a fer molta calor i les màximes se situaran entre els 30 i els 35ºC.

El sol continuarà sent el protagonista, tant aquesta tarda com els pròxims dies. Tot i això, demà podran formar-se alguns intervals de núvols baixos que deixin el cel mig ennuvolat a estones i entre dimecres i dijous hi haurà més condicions perquè les nuvolades que creixeran acabin descarregant algun ruixat o tronada local durant la tarda i el vespre.

L’ambient serà càlid, d’estiu, tota la setmana però entre demà i dimecres refrescarà i a la nit, fins i tot, es baixarà dels 15ºC en alguns casos. A més, de dia la calor es mantindrà molt més a ratlla que no pas ahir i avui, amb màximes al voltant dels 28 o 30ºC. De cara a dijous i divendres sembla que el termòmetre es recuperaria d’aquest descens però sense arribar a la calor intensa d’aquest diumenge i dilluns.

http://