La inestabilitat acusada en forma de fortes tempestes amb la que vam tancar el cap de setmana ens dóna una treva però la situació no fa net i aquesta tarda es mantindrà el risc de ruixats i alguna tempesta, localment de forta intensitat.

Abans, hem començat el dilluns amb una clara refrescada i ha calgut sortir ben abrigats de casa a primera hora perquè l’ambient era més propi de l’abril que no pas del juny, amb termòmetres al voltant dels 10ºC tan sols, i aquesta tarda la temperatura voltarà els 20ºC. Res de calor.

Demà tornarà a ser una jornada de temps insegur i canviant. Al matí hi haurà moltes estones de sol però ràpidament creixeran nuvolades i durant la tarda i el vespre descarregaran nous xàfecs. La resta de la setmana es comportarà de la mateixa manera, amb risc de més ruixats i tempestes, sobretot a les tardes, i l’ambient continuarà poc càlid per l’època fruit de l’aire fred que es mantindrà en alçada, amb màximes que els costarà arribar als 25ºC en el millor dels casos. Per tant, de moment, paraigua a mà si sortiu i màniga llarga de bon matí però també cap al tard i mentre plogui.