Ja hi ha un centenar d’inscrits a l’esdeveniment

Aquest diumenge el Bosquet de Sant Fruitós serà el punt de partida de la Cursa dels Llebrers, un canicross benèfic. Les entitats que hi col·laboren i a qui es destinaran els fons recol·lectats són Galgos112, Seproan Sallent i L’Associació Niu de Petjades.

Serà la sisena edició de l’esdeveniment, la segona que es celebra a Sant Fruitós de Bages. Hi ha tres modalitats de participació: amb gos i corrent, caminant sense mascota o la fila 0, que simplement consisteix en realitzar un donatiu. Com a novetat l’organització ha incorporat un cronòmetre per a la cursa. Cèlia Sànchez forma part de l’organització. “Aquest any com a novetat tindrem cronòmetre, perquè a la gent que fa canicross li agrada saber la seva marca. La nostra no és una cursa competitiva, no estem ni a la Federació, és una cursa benèfica. Però aquest any els hi donarem aquesta opció”.

A banda de destinar els fons recol·lectats a les entitats Galgos112, Seproan Sallent i l’Associació Niu de Petjades, també es recollirà pinso de gos i de gat. Pel que fa el recorregut és d’uns 7 quilòmetres de llargada. “Tot és terme municipal de Sant Fruitós, sortim del Bosquet, passem pel bosc de darrera el pavelló, passem pel camí de Sant Benet, arribem a Sant Benet i tornem cap al mateix lloc”, ha afegit Sànchez.

L’organització ha explicat a Ona Bages que, tot i que encara hi ha l’opció d’apuntar-se, ja hi ha un centenar d’inscrits. La meitat dels quals farà la cursa corrent i amb la seva mascota i la resta la faran sense gos i caminant. La majoria d’inscrits són de la província de Barcelona, però també vindran participants de Girona i de Tarragona.