L’Associació Esportiva Escolar Paidos organitza aquest dissabte, diumenge i dilluns el 22è Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive. Un esdeveniment que va començar a celebrar-se al 1998.

Les activitats es faran a diferents seus, al pavelló municipals de Sant Fruitós de Bages, a l’Escola Paidos i al camp municipal de futbol de Sant Fruitós de Bages.

Aquest dissabte al matí es farà la trobada d’escoles de bàsquet i del torneig dels equips premini femení i masculí, tot plegat a l’Escola Paidos. La figura a qui homenatja el torneig de pasqua, Martí Orive, va ser el fundador de l’Escola Paidos, al 1977 va constituir la junta d’Esports Paidos, de la qual va ser president fins l’any 1985.

Dissabte a la tarda es realitza el torneig de la categoria mini femení blanc i masculí mini masculí verd, al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages.

Diumenge al matí al camp municipal de Sant Fruitós de Bages, es disputaran diferents partits de futbol. A la tarda el mini femení verd, mini masculí blanc i el preinfantil femení, jugaran el seu torneig al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages. Joan Girona, president de l’Associació Esportiva Escolar Paidos, ha destacat a Ona Bages la tasca organitzativa que es fa. “El Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive és organitzat principalment per l’Associació Esportiva Escolar Paidos, amb l’ajuda de pares i mares col·laboradors que any rere any presten els seus serveis perquè això sigui un èxit. Vull destacar el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’Escola Paidos, l’AMPA Paidos, l’ASFE Sant Fruitós i el Fruitosenc. També cal destacar totes les empreses que donen suport perquè això sigui un èxit. Peugeot i Tarauto des de le primera edició, l’any 1998, que ens donen suport”.

El torneig acabarà aquest dilluns amb un amistós de futbol amb un equip format per alumnes de l’Escola Paidos.