La cent dosena edició de la Volta a Catalunya aplega grans noms del ciclisme com el vigent campió del món, Remco Evenepoel, l’eslovè Primoz Roglic, o alguns vencedors del Tour de França, Egan Bernal i Geraint Thomas. 

Ahir es va celebrar la primera etapa de la competició amb inici i arribada a Sant Feliu de Guíxols i que es va endur l’eslovè Roglic en una arribada a l’esprint amb pujada. 

Dijous la quarta etapa començarà a Llívia i acabarà a Sabadell. Al Moianès els ciclistes arribaran cap als volts de les tres de la tarda arribant a la C-59 a Santa Maria d’Oló provinents d’Oristà, a partir d’aquí continuaran per la mateixa carretera travessant els pobles de l’Estany i Moià. Allà trencaran direcció a Calders i deixaran la comarca per Monistrol de Calders direcció a Sant Llorenç Savall. 

A partir de les tres i fins al pas de tots els corredors quedarà totalment tallada la carretera, a partir de les cinc es preveu que quedarà normalitzat el trànsit a tota la comarca. A Moià també quedarà prohibit aparcar a l’avinguda de la vila a partir de la una del migdia. 

Fotografies Volta Catalunya