Comencem el dijous amb el cel ennuvolat, ambient similar al d’ahir i algunes precipitacions en alguns punts de l’interior. Si ahir la tarda venir carregada de xàfecs i tempesta, avui s’espera que la pluja arribi a qualsevol lloc. A partir del migdia, els primers xàfecs començaran a caure, guanyant intensitat i extensió al llarg de la tarda. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos per intensitat de pluja. A més, avui la temperatura serà notablement més baixa.

Demà divendres, tindrem un dia més tranquil i amb clarianes. El matí serà clarament assolellat, però al migdia hi haurà nuvolades que donaran lloc a alguna precipitació local, especialment a les comarques del Solsonès i Moianès. En general, les temperatures màximes seran més altes, oscil·lant entre els 21 i els 25 ºC.

Pel que fa als propers dies, el cap de setmana no presentarà complicacions pel que fa a la meteorologia. El sol serà protagonista, amb alguns núvols al migdia, però sense precipitacions i amb temperatures més elevades.