Tot apunt per la cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor

111

Arriba la 24a edició de la cursa de la Penya Blaugrana de Santpedor. Aquesta tarda la vila tornarà a celebrar una de les curses més antigues de la Catalunya Central. La marató començarà a les 18 h de la tarda i tindrà un recorregut de 10 km pels més valents, i una mini cursa de 4 km pels més menuts.

Com cada any, el recorregut serà pel nucli antic de Santpedor i les seves rodalies. De moment, ja hi ha gairebé 300 inscrits, que hauran de córrer amb el xip que proporcionarà l’organització. Per escalfar motors, a partir de les 16 h hi haurà inflable per nens i una masterclass de zumba.

El cartell de la cursa que organitza la Penya Blaugrana de Santpedor incorpora el lema “Corre per Ampans“. Una part de la inscripció va destinada a la fundació, que es dedica a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual. L’entitat s’ha sumat a l’organització de la cursa i ha col·laborat, també, en diverses tasques. De fet, els obsequis que s’atorgaran als corredors de la cursa han estat dissenyats i elaborats per la gent d’Ampans. Entre aquests trofeus, destaca una samarreta tècnica signada pels jugadors del Barça Arda Turam i Aleix Vidal i una motxilla de la penya.

Des de l’any 1992 que la Penya Blaugrana de Santpedor organitza la Cursa atlètica i any rere es consolida amb més corredors.

Consulta aquí el recorregut de la cursa.