Aprovada per unanimitat la gestió directa de l’abastament d’aigua a Sant Fruitós de Bages

104
El ple ordinari de Sant Fruitó del mes de gener.

Fins ara, l’abastament d’aigua es gestionava a través de licitacions, però en el ple ordinari de setembre, l’Ajuntament va acordar que el municipi passaria a formar part d’aigües de Manresa com a mitjà propi. Això es tradueix amb la compra de les accions d’Aigües de Manresa i, per tant, a gestionar de manera directa l’abastament d’aigua al poble.

És un acord que, segons l’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, va més enllà de les diferències que tinguin entre els grups polítics i que calia anar tots a la una. De fet, és una mesura, també, que afecta en l’àmbit de la comarca, ja que s’hi veuen implicats els ajuntaments d’altres poblacions del Bages. 

Malgrat que durant el ple, l’oposició es va mostrar crítica amb la falta de comunicació amb el govern que, segons deia, s’havia produït amb la resta de punts del dia, en aquest cas es va mostrar satisfet de la feina que s’ha fet de manera conjunta amb tots els grups municipals.

és Joan CArles Batanés, cap de la oposició i líder de Gent FE

La regidora de via i serveis públics, Cristina Múrcia i el regidor de promoció econòmica, ocupació i comerç, Felip Echarri, van destacar la bona pràctica a l’hora de fer tant la proposta del setembre com la desestimació de les al·legacions d’Aigües de Manresa, aprovada ahir. 

Tots els regidors de l’Ajuntament van donar fi a aquest punt votant a favor de la mesura.