Apareix un taüt amb restes humanes dins un contenidor de l’exterior del cementiri de Castellbell

216
Exterior del cementiri de Castellbell i el Vilar - Foto: Gmaps
Exterior del cementiri de Castellbell i el Vilar - Foto: Gmaps

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar va tenir-ne coneixement dilluns al vespre, mentre que la Guàrdia Municipal ha aixecat l’acta dels fets avui dimarts. El mateixos agents han traslladat el cas als Mossos d’Esquadra perquè investiguin si hi ha algun tipus de negligència per part de l’empresa que gestiona el cementiri. 

Les primeres inspeccions indiquen que les restes òssies poden provenir d’un fragment d’os de petites dimensions, però caldrà veure amb més deteniment si es confirma realment que són restes humanes. 

L’alcaldessa del poble, Montserrat Badia, ha explicat que “no es descarta res”. També ha confirmat que el taüt de fusta trencat pertany a un nínxol que es va traslladar a principis de juliol amb la presència dels familiars com és habitual en aquests casos. Un cop completat aquest procés, les restes es van dipositar a un contenidor que es troba a l’interior del cementiri. 

Per causes que a hores d’ara es desconeixen, algú hauria remogut les restes que es trobaven al fons, esperant a ser traslladades a un centre especialitzat, per posar-les a dalt i que es veiguessin. De moment, però, caldrà esperar els resultats de la investigació per aclarir-ne els fets.