Antoni Puiggros serà el candidat del PDeAT a Santpedor a les municipals del 2019

200
Antoni Puiggròs és elegit cap de llista del PDeCAT per les municipals de 2019 FOTO.IVET CASTAÑO
Antoni Puiggròs és elegit cap de llista del PDeCAT per les municipals de 2019 FOTO.IVET CASTAÑO

Els associats al PDeCAT de Santpedor van elegir aquest cap de setmana a Antoni Puiggros per liderar la llista del partit a les eleccions municipals del 2019. L’elecció va ser per unanimitat en una assemblea en què també hi van assistir Ivet Castaño, presidenta comarcal, i David Bonvehí, coordinador organitzatiu del partit.

Antoni Puiggros, que ja exerceix de regidor a l’oposició des de 2015 juntament amb Montse Claret i Roser Llobera, vol liderar “una alternativa al poble que generi il·lusió”. Actualment, a part de les seves responsabilitats polítiques, Puiggros treballa com a assessor gràfic i està vinculat a vàries entitats del poble com són el Centre Excursionista 2×2 de Santpedor, la Penya Blaugrana, els geganters o el Club de Futbol Santpedor.

Just aquesta setmana es compleixen tres anys de les eleccions municipals de 2015. A un any vista dels comicis de l’any vinent, els grups polítics comencen a moure fitxa i organitzar les seves llistes de cara a les eleccions municipals del 2019.