Antoni García ‘Anty’ rebrà el 5è premi Riudor de Sant Fruitós dels valors en l’esport

295

L’exfutbolista rebrà el reconeixement que atorga Sant Fruitós Escola de Futbol a la transmissió de valors de l’esport, aquest dissabte a les 8 del vespre a la Biblioteca.

Antoni García o ‘Anty’ com molts l’anomenen, ha jugat entre altres, al FC Barcelona, Igualada, CF i CE Premià i actualment entrena l’equip infantil A de l’Escola Brafa. Va ser diagnosticat d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) fa uns anys, una malaltia amb la qual conviu i que expressa amb paraules al seu llibre ‘Míster, por qué yo no?‘, un llibre que parla dels valors de l’esport i les pressions que genera voler triomfar en el món del futbol.

El premi Riudor arriba a la 5a edició, després d’homenatjar a l’ONG Diapo, a l’articulista Joan Golobart, a la Fundació Sant Tomàs PARMO i al Consell Esportiu del Baix Llobregat per un programa esportiu que es diu ‘Juga verd play’. El President de Sant Fruitós Escola de Futbol, també directiu del Futbol Club Fruitosenc, David Vila, ens explica el rerefons del premi i la relació que té amb l’escola de futbol.

El periodista esportiu Pere Flores presentarà l’acte demà dissabte a la Biblioteca i comptarà, amb l’Arnau Sala, santfruitosenc i actual entrenador del Perelada, que farà una ponència amb el títol, ‘Futbol: un esport col·lectiu o individual’.

Imatge ‘Fuerza Anty’