Antoni Daura, propietari de la llibreria Parcir de Manresa: “Sant Jordi es farà enguany, intentarem que sigui abans de l’estiu”

195

L’expresident del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, confirma a La Central que s’ha presentat una proposta per fer Sant Jordi abans de l’estiu. Daura explica que davant la incertesa que estem vivint saber què passarà és difícil. Però, amb tot, el propietari de la llibreria Parcir de Manresa, confirma a la Central que Sant Jordi es farà enguany, això sí amb un format diferent.


Daura no ha negat que l’impacte econòmic serà fort, especialment entre el comerç de proximitat. El llibreter però es manté optimista, fins i tot, per obrir el dia de Sant Jordi malgrat que és conscient que será diferent. Creu també que tot això pot servir per conscienciar de la importància del comerç de proximitat en uns temps, segons afirma, on l’auge del comerç online és evident. Amb tot, Daura proposa establir paradetes davant les llibreries per evitar les aglomeracions dins la botiga.

El llibreter també ha explicat a La Central que els preparatius de la Festa de Sant Jordi s’havien iniciat des del passat mes de gener i ara s’han frenat de cop.