Antoni Bassas: “Em semblaria normal tornar a la ràdio algun dia”

169

El periodista i escriptor Antoni Bassas diu que no descarta tornar a la ràdio però que no troba a faltar fer un programa diari. Ho ha dit en una entrevista a Ona Bages després de cloure els actes del centenari de la Biblioteca de Sallent. La tertúlia que va dur a terme al poble es va centrar en el seu últim llibre “bon dia Catalunya són les 8” que va ser el guanyador del 50è premi Josep Pla. El llibre parla dels 14 anys que Bassas va estar al capdavant del programa més exitós dels matins a les ràdios, ja que es va “envoltar de grans professionals” i això va ser una de les claus de l’èxit.

“El fet de fer un programa diari és molt esclau” i Bassas assegura que no troba a faltar especialment fer ràdio, però deixa la porta mig oberta.

Bassas també recalca que “sap greu que et coneguin més pel que ha passat 14 dies abans de plegar que no pas els 14 anys que portes treballant a la ràdio pública” i un dels motius pel qual ha fet aquest llibre és aquest explica.

Finalment, el periodista agraeix la rebuda que ha tingut el llibre perquè segons ell ha tornat a connectar amb el públic de Catalunya ràdio.