L’Oficina Antifrau està investigant l’activitat de fabricació de peces de la Sagrada Família en un sòl no urbanitzable i especialment protegit del poble bagenc de Gaià, segons ha avançat Naciódigital. Des de fa 13 anys es va iniciar el procés de fabricació d’aquestes peces en un terreny que no permet activitat industrial.

A la finca de Gaià és on es treballen els blocs que després es traslladen a Barcelona. Tot i que no es pugui desenvolupar activitat industrial, la finca ha anat rebent llicències municipals per ampliar-hi la seva activitat. Ara, diversos informes jurídics qüestionen aquesta activitat i l’Ajuntament del poble bagenc es planteja declarar nuls tots aquests permisos.

Segons explica Naciódigital, Antifrau ha acceptat a tràmit una denúncia registrada el juny pel grup municipal d’Esquerra a Gaià, la qual ha superat el primer tràmit de principi de versemblança. L’oficina dirigida per Miguel Ángel Gimeno ja està investigant a fons l’assumpte i si troba fets penalment punibles, ho derivarà a la Fiscalia.