“El musical d’Annie, dirigit per Ruth Matamala, Pilar Monrós i Berta Portabella, es representarà durant la setmana cultural a Sallent. Després de treballar durant gairebé un any, l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, posa en escena el musical Annie amb una adaptació al català.” Així és com anunciàvem ara fa gairebé tres mesos que a Sallent es duia a terme el primer musical de la història.

Després de tres mesos s’ha sabut la notícia que Annie també estarà al Kursal. El 16 de setembre a les sis de la tarda (18:00h) a la Sala Gran del Kursal serà el dia i l’hora escollits per a l’actuació. Ruth Matamala, una de les impulsores del projecte i directora de l’escola de música ens explica que suposa per l’escola portar al Kursal un espectacle nascut a Sallent:

Les entrades ja es podran comprar a taquilles del Kursal i clicant aquest enllaç:

https://kursaal.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=3124&idioma=CA 

Aquestes tenen un preu de 8 euros pels majors de 6 anys i 6 per als menors de 25 anys. Matamala també ens explica el que pensen els actors en relació a actuar al Kursal.

Sinopsis

Annie és una òrfena que viu en l’orfenat regentat per la Senyoreta Hannigan, una dona malvada que odia la nena. Per atzar, la confiada i decidida Annie entra en la vida del milionari Oliver Warbucks. Aquest, en un primer moment, es mostra contrariat per la intrusió, tot i que comença a agafar afecte a la petita i decideix adoptar-la. No obstant això, Annie segueix decidida a conèixer als seus veritables pares, ignorant que van morir en un incendi anys enrere. Una parella de bergants, Rooster i Lily, es fan passar pels pares, ajudats per la Senyoreta Hannigan, germana de Rooster, en la confiança d’accedir a la petita fortuna d’ella.