Anna Vilajosana serà la nova presidenta d’Òmnium Cultural Bages-Moianès

372

La periodista diu afrontar el nou repte amb molt il·lusió. La seva era l’única candidatura que s’havia presentat per presidir l’entitat en aquest sector de la Catalunya Central. La junta rectora de la seu del Bages-Moianès d’Òmnium es renovarà demà en l’Assemblea Reglamentària Anual de la seu territorial, actualment amb més de 6.100 socis. A la junta, que es farà telemàticament de forma excepcional per la situació de pandèmia, també s’hi explicarà als socis les activitats realitzades durant aquest any i el pla de treball pel 2021.

El fins ara president d’Òmnium de la seu Bages-Moianès, Jordi Corrons, que continuarà a la junta com a vicepresident, ha donat suport a Anna Vilajosana i s’ha mostrat satisfet de passar-li el relleu.

A més de la presidència, aquest any a la junta també toca renovar la vicepresidència primera i la segona, que ocuparan Jordi Corrons i Llorenç Planes; la secretaria, que anirà a càrrec de Marta Torra; i sis vocalies que ocuparan Delfina Corzán, Germà Cabrera, Jordi Estrada, Montse Ayala, Llorenç Capdevila i Montse Pujol.

La junta rectora de l’Assemblea anual es farà demà a les set del vespre en primera convocatòria i a dos quarts de vuit, en segona.