Anem més lluny perquè ens tinguis més a prop

176

Ràdio Santpedor és des de fa molts anys un element integrador i cohesionador del poble gràcies a la feina desinteressada de desenes de col·laboradors que han passat per l’emissora al llarg del temps. Amb 35 anys des del seu naixement a les espatlles i davant la creixent demanda d’informació per part de la societat, és el moment de fer un pas més endavant. És l’hora d’apostar per l’essència de la ràdio, allò que genera el vincle entre l’emissora i l’oient: la informació.

A través d’Ona Bages, Ràdio Santpedor anirà més enllà, amb la professionalització de la tasca de redactor d’informatius local (fins ara sempre ho havien fet col·laboradors), que permetrà plena dedicació i una informació encara més actual, propera i rigorosa; sempre enfocada i explicada a través dels seus protagonistes. Una hora setmanal de continguts informatius, cada diumenge, amb entrevistes, reaccions dels protagonistes, informació esportiva, agenda i molt més. Durant la setmana, càpsules informatives de les notícies més recents, que aniran sonant repetidament incrustades en la programació musical de l’emissora.

Però no n’hi ha prou amb fer millors i renovats continguts radiofònics, sinó que també s’ha de procurar que arribin a tothom. Així els espais digitals i les xarxes socials seran l’altre punt d’inflexió, amb un nou portal web on consultar la informació local nascut amb la idea d’esdevenir el referent informatiu del poble i amb nous perfils a les xarxes socials, més dinàmics i participatius.

Ganes, treball, rigor i molta il·lusió, són els ingredients que aportarem els encarregats de dur a terme aquesta tasca, per fer el salt que la nostra ràdio i el nostre poble es mereixen.

Marcel Tarazona, redactor local de Santpedor