Andreu Peralta, sobre la seva destitució del CE Manresa: “El que més lamento són les mentides; no han estat sincers amb nosaltres”

164

Andreu Peralta va ser protagonista la setmana passada per la seva destitució com a entrenador del primer equip del Centre d’Esports Manresa. La Junta Gestora que actualment dirigeix el club, encapçalada per Ruth Guerrero, va anunciar un seguit de canvis a l’estructura tècnica del club. Una d’elles precisament va ser la destitució d’Andreu Peralta, juntament amb el seu staff tècnic (Jordi Marín i Jordi Jódar) i l’anunci que Ferran Costa serà el seu substitut, a més de director esportiu del club. També va anunciar que Xavier Ribera deixava de ser secretari tècnic de l’entitat manresana.

L’Andreu Peralta és un jove tècnic de la casa, que ha passat per la majoria d’equips i que fa dues temporades va tenir l’oportunitat d’arribar al primer equip, en substitució de Piti Belmonte. En la seva primera temporada debutant com a entrenador d’un primer equip, Peralta va aconseguir l’ascens del Manresa a la Tercera Divisió Nacional, competició on actualment milita l’equip i on no arribava des de feia 11 anys.

El club va seguir confiant en ell i aquesta temporada ha aconseguit l’objectiu: la permanència. A més d’una manera tranquil·la, classificant l’equip en desena posició i amb una bona diferència de punts respecte del descens. Però, tot plegat, no ha estat suficient per seguir un any més al capdavant del timó manresà.

Recupera l’entrevista sencera amb l’Andreu Peralta.