Anaïs Vila tanca gira amb un concert al Conservatori de Manresa

212

La cantautora santpedorenca Anaïs Vila posarà demà punt i final a la gira que l’ha portat per escenaris de mig país promocionant el seu últim disc: ‘Entre els dits’. Ho farà a Manresa, en una sala emblemàtica com és el Teatre Conservatori, amb una actuació en què anirà acompanyada de Josep Cordobés a la bateria, Mateu Peramiquel al piano, Jordi Blanes al baix i contrabaix, Oriol Guillem a la guitarra, i Raquel Herreros i Violeta Batista als cors. Tots ells col·laboradors i amics de la cantant. A més, comptarà amb la col·laboració del cantautor Damià Olivella i de la seva germana, Blanca Vila, que ballarà un dels temes. Tot plegat conformarà una actuació íntima i especial amb que Vila vol dir adéu a una etapa rodejada del seu entorn més proper.

 

L’àlbum ‘Entre els dits’ ha sigut un pas endavant important per Anaïs Vila, que ha sabut arribar a la gent amb temes molt personals i directes que el públic s’ha fet seus, tal i com explica la pròpia artista.

 

Al concert de demà, Anaïs Vila posarà en solfa temes nous que no formen part del disc, entre ells, el tema nadalenc ‘Aquest Nadal’, compost per ella amb l’acompanyament d’Ònia Tomàs al Celo, que va veure la llum al Youtube ara fa una setmana.

FOTO: JÚLIA SALA