Anaïs Vila presentarà el seu segon dic al Mas Sant Joan en la seva tornada al Bages

164
Anaïs Vila actuant al Barnasants

Anaïs Vila torna al Bages després de gairebé sis mesos de la presentació oficial del seu segon àlbum ‘Fosc, cançons per veure-hi clar’ al Kursaal de Manresa. Un concert que va omplir de gom a gom la sala petita del Kursaal. Durant aquest temps ha promocionat el seu treball per altres sales i mitjans de comunicació del territori però la cantautora santpedorenca esperava amb ganes l’oportunitat de tornar a la comarca amb els seus nous temes:

 

El concert serà el proper divendres 2 de març a partir de les 20:30h en un lloc bonic i emblemàtic com és el Mas Sant Joan, a Sant Joan de Vilatorrada. Allà, Vila actuarà acompanyada d’Andreu Moreno a la bateria i Mateu Peramiquel al piano. Amb ells, Anaïs Vila té pensat oferir un to més acústic en algun dels seus temes, aprofitant les característiques de l’indret, sense renunciar al caràcter més electrònic que l’artista ha imprès al seu nou àlbum.

 

‘Fosc, cançons per veure-hi clar’ (2017) és el segon àlbum d’Anaïs Vila després d”Entre els dits’ (2015). Un treball en què un cop més, Anaïs Vila es despulla davant el micròfon tot oferint temes personals i introspectius. Sumat al seu to dolç de sempre, el nou CD incorpora també noves sonoritats i acompanyaments, amb un to més elèctric. A més, la meitat de les cançons són en anglès (l’altra meitat en català), un tribut que l’artista fa al país anglosaxó després de la seva estada a Liverpool estudiant a la LIPA, l’escola de música  i arts fundada per Paul Mcartney.