Anaïs Vila presenta dissabte al Kursaal el seu segon disc

150
Anaïs Vila en la presentació temporada Kursaal 2017-2018 FOTO-KURSAAL
Anaïs Vila en la presentació temporada Kursaal 2017-2018 FOTO-KURSAAL

Ja està tot a punt per la presentació del segon àlbum de la cantautora santpedorenca Anaïs Vila: ‘Fosc, cançons per veure-hi clar’, el proper dissabte 9 de setembre al teatre Kursaal de Manresa. Un treball forjat en gran part durant la seva estada a Liverpool el curs passat, on va estudiar a la  LIPA, l’escola de música i arts fundada per Paul McCartney. Fruit d’això la meitat de les cançons del disc són en anglès -l’altre la meitat en català-. Un àlbum que ja es pot trobar a Spotify i on Vila aboca de nou el seu món interior. Aquest cop, però, amb més instrumentalització i una sonoritat diferent respecte el primer disc ‘Entre els dits’. Així ho explica la pròpia Anaïs Vila:

 

L’actuació, que tindrà lloc aquest dissabte a la sala petita del Kursaal de Manresa, comptarà amb la presència de gairebé tots els artistes que han col·laborat en el disc. Per això la pròpia Anaïs Vila ja avisa que aquesta serà una gran oportunitat per “escoltar en directe les cançons tal qual són a l’àlbum, amb totes les veus i músics que hi han col·laborat”:

 

Anaïs Vila ja va participar ahir, dimecres, en la presentació oficial de la nova temporada del Teatre Kursaal de Manresa, juntament amb Filferro, Guillem Roma, Jordi Martínez, Ernest Villegas, Jaume Arnella, Jaume Costa i Anna Costa.