Anaïs Vila inaugura el cicle de música a la fresca de Sant Salvador de Guardiola amb versions de Lluís Llach

144
Anaïs Vila i Mateu Peramiquel
Anaïs Vila i Mateu Peramiquel

Sant Salvador de Guardiola posa en marxa un cicle de música a la fresca amb Anaïs Vila i Mateu Peramiquel, ‘Liceu a la fresca’, Jo Jet i Maria Ribot, i la final del 2n Concurs de Música Jove

Els divendres al vespre seran les properes setmanes una oportunitat de gaudir de bona música i descobrir talents emergents a Sant Salvador de Guardiola de forma gratuïta. L’Ajuntament ha impulsat la creació d’un cicle de música a la fresca que començarà aquest divendres 8 de juny a les 20:30h amb l’actuació de la cantautora santpedorenca Anaïs Vila i l’acompanyament de Mateu Peramiquel al piano. Tots dos posaran en escena versions de Lluís Llach.

El lloc escollit per les actuacions és al parc de darrere La Sala-Teatre. Un indret recollit a l’aire lliure que, a més, estarà ambientat amb elements com bales de palla per fer-lo encara més acollidor. A banda, hi haurà servei de bar, amb l’opció de comprar ‘pintxos’, copes de vi, o qualsevol tipus de refresc. En cas de pluja, just al costat hi ha l’auditori de la La Sala-Teatre al qual els assistents i músics es podrien traslladar ràpidament per seguir amb l’actuació.

Pel què fa a la resta d’actuacions, la següent al calendari és un esdeveniment que ja s’ha fet als últims anys, amb molt bona acollida, a Sant Salvador de Guardiola: ‘Liceu a la fresca’. Un projecte que compleix quatre anys i del qual participaran enguany més de 150 municipis a Catalunya i una vintena més a la resta de l’estat, que aproparan així l’òpera a milers de persones amb la retransmissió en directe de l’òpera Manon Lescaut. En aquest cas, l’actuació és dissabte 16 de juny a les 22h a la plaça de l’Església. Un indret idíl·lic, amb bona acústica i immillorables vistes.

El divendres 6 de juliol el parc de darrere La Sala-Teatre tornarà a ser escenari amb l’actuació dels manresans Jo Jet i Maria Ribot a les 20:30h. Un duet de cantautors manresans que venen trepitjant fort els últims anys amb temes molt íntims acompanyats de guitarra, com els del seu últim disc ‘Lliure o descansar’.

Per últim, la final del 2n Concurs de Música Jove de Sant Salvador de Guardiola, amb els grups Rock Blanc i Quinto Carajillo, posarà el punt i final al cicle de música a la fresca el divendres 20 de juliol a les 22h. Després actuaran els grups Sopa de Galets i Ayawascat, que amb el seu directe dinàmic i esbojarrat amaniran la resta de la nit a la zona esportiva. Aquest concert es farà també en el marc de la 1a Setmana Jove de Sant Salvador de Guardiola.