Anabel Martín del Club Hípic Sant Fruitós: “Busquem patrocinadors pel calendari que estem fent amb motiu del 10è aniversari dels Tres Tombs”

214
Anabel Martín, Mari Fernández, Rosa Pacheco, Emma Cano i Júlia Puigmal

Ara mateix el club disposa d’uns 40 cavalls i un centenar d’alumnes

El Club Hípic Sant Fruitós busca patrocinadors per un calendari de l’any 2020 que està impulsant. La iniciativa vol commemorar el 10è aniversari de la recuperació dels Tres Tombs de Sant Fruitós de Bages.

Ahir a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós vam entrevistar a Anabel Martín responsable del Club Hípic Sant Fruitós i a Mari Fernández, Rosa Pacheco, Emma Cano i Júlia Puigmal mares i alumnes d’aquesta hípica santfruitosenca. Entre altres coses ens van explicar que l’entitat està impulsant un calendari del 2020 per celebrar el 10è aniversari de la recuperació dels Tres Tombs. Ho explica Mari Fernández. “Realment si que està en marxa, ara mateix estem en plena elaboració, ja que el calendari és del 2020. Aquest calendari es repartirà abans de cap d’any. La idea és que la majoria d’empreses anunciants siguin de Sant Fruitós. També n’hi poden haver de fora, però volem que les empreses del poble tinguin l’oportunitat d’anunciars-e, ja que la festa és de Sant Fruitós”.

Aquest 2020 l’entitat també celebrarà el seu 25è aniversari. La Festa dels Tres Tombs de Sant Fruitós de Bages es celebrarà el proper mes de maig. Per a les empreses que es vulguin anunciar poden contactar al mail 3t.st.frui@gmail.com o al telèfon 699 93 20 22.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: