REDACCIÓ | La Fundació AMPANS ha tret a la llum aquesta setmana l’aplicació mòbil ‘Voluntariat AMPANS’, una eina de comunicació i interacció entre les necessitats de l’entitat i les persones que hi vulguin col·laborar. L’objectiu d’aquest nou sistema és apropar el voluntariat a la societat i agilitzar la tasca de coordinació així com augmentar el nombre de voluntaris i donar suport en l’atenció als usuaris de l’entitat.

Disponible per Android i Iphone, l’aplicació permet publicar les noves crides de voluntariat i que les persones interessades en col·laborar s’apuntin a les activitats de manera immediata. L’App, creada per l’empresa Aplick i de descàrrega gratuïta, també permet donar-se d’alta com a voluntari o fer un donatiu.

AMPANS, empresa establerta a Santpedor, es nodreix de voluntariat per fer suport en activitats puntuals com l’acompanyament a les vacances, colònies i sortides o pel desenvolupament d’activitats de lleure i esportives. L’any 2016 més d’un centenar de persones van col·laborar en activitats de voluntariat a l’entitat.