AMPANS, novament premiada a la Nit de l’Empresari de la Cecot

112
Ampans rep el premi en la categoria d'innovació de la mà del President de la Generalitat FOTO.AMPANS
Ampans rep el premi en la categoria d'innovació de la mà del President de la Generalitat FOTO.AMPANS

L’entitat va rebre dimarts el guardó en la categoria d’innovació i inversió per a la millora de la salut en el treball, que atorga Prevint, de la mà del President de la Generalitat

AMPANS va ser premiada ahir en el marc de la 24a Nit de l’Empresari de la patronal Cecot, un reconeixement a la innovació i inversió per a la millora de la salut en el treball, que atorga Prevint. El president d’AMPANS, Sebastià Catllà, i el Responsable de Prevenció i seguretat laboral, Ferran Torrijos, van ser els encarregats de recollir el premi.

L’objectiu dels reconeixements de la patronal Cecot és distingir les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials, premiar-les, fer-les públiques i compartir-les amb altres empreses i professionals. El jurat va destacar d’AMPANS el desplegament de polítiques de recursos humans que faciliten el desenvolupament dels seus professionals, al temps que potencien la participació i el compromís amb la missió de l’entitat. Referent a la prevenció de riscos laborals, ha integrat la cultura preventiva en el funcionament de l’entitat.

No és la primera vegada que AMPANS resulta premiada en aquest certàmen de la Cecot, ja que el 2015 va rebre el guardó al Progrés Empresarial com a Entitat Integradora.

La Nit de l’Empresari ha esdevingut en els últims anys un punt de trobada entre associats i el món econòmic, polític i acadèmic del país. El Teatre Nacional de Catalunya va acollir l’entrega de premis, que va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, i el President del Parlament, Roger Torrent, entre altres consellers i alcaldes catalans.