Caprabo obrirà el primer supermercat gestionat íntegrament per persones amb discapacitat el proper dijous 30 de novembre. L’acord amb la Fundació AMPANS per posar en funcionament la iniciativa va ser signat el passat mes de juliol.

El supermercat està a Manresa, dóna feina a 10 persones i és una franquícia Caprabo. Per presentar la iniciativa i conèixer el nou supermercat d’AMPANS i CAPRABO es farà una roda de premsa dimecres 29 de novembre i una visita posterior a la botiga, el dia abans de la seva obertura al públic, el dijous 30. Comptarà amb la presència de l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyet, el Director General d’AMPANS, Toni Espinal, i el Director Genereal de Caprabo, Martin Gandiaga. A més del President de AMPANS, Sebastià Catllà.

Aquest projecte d’innovació social obre noves oportunitats per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat i impulsa, a través del contacte directe amb el públic, la visibilitat en la societat de la diversitat de les seves capacitats i aptituds, actuant com a catalitzador per a futures noves obertures.