AMPANS celebra mig segle de vida

187
Foto cedida per la Fundació AMPANS.

Unes 2.000 persones van celebrar ahir el 50è aniversari d’AMPANS amb una festa en homenatge als voluntaris i col·laboradors de la Fundació. Ho van fer a les instal·lacions de l’entitat a Comabella, a Santpedor, en una celebració emotiva i amb ambient festiu plena de paredetes i tallers per a tothom.

Catalunya ràdio va emetre en directe des de Comabella el programa ‘El suplement’ amb Sílvia Coppulo. Testimonis directes van explicar la seva relació amb AMPANS al programa de ràdio i el quartet del Conservatori de Música de Manresa va interpretar el “Més lluny” de Lluís Llach, que ja van cantar en l’acte amb Pep Guardiola el passat 23 de juny al Kursaal. Coppulo també va entrevistar a l’entrenador del Bayern de Münich. El grup de les Macedònia va oferir un concert i va gravar un nou videoclip als jardins de la Fundació.

Domènec Casasayas, president de la Fundació AMPANS, va explicar en declaracions a Ràdio Sant Fruitós el recorregut de l’entitat i va mostrar-se molt content i satisfet de poder celebrar mig segle de vida.