AMPANS busca voluntaris ‘extraordinaris’

114

REDACCIÓ | La Fundació Santpedorenca AMPANS engega Extraordinaris, un programa de mentoria social que busca voluntaris perquè siguin el referent de joves d’entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat prematurament els estudis.

Es busquen persones de més de 25 anys, que vulguin acompanyar aquests joves i els ofereixin orientació, suport i acompanyament ampliant el seu cercle social i proporcionant-los eines per a un bon desenvolupament de competències per a la vida. Persones dinàmiques, disposades a escoltar, amb habilitats socials i motivades per potenciar les aptituds d’aquests joves.

Després d’una entrevista de selecció, els voluntaris rebran formació i acompanyament professional per ajudar en el suport a la persona jove a la que acompanyen. Les persones que estiguin interessades en conèixer més detalls d’aquest programa poden demanar més informació enviant un correu a voluntariat@ampans.cat.

AMPANS ja està duent a terme una tasca de mentoria similar dins el programa UniversiMÉS, on els nois i noies d’AMPANS que van a la UManresa disposen d’una parella universitària, un estudiant que els fa de guia i amb qui comparteixen tot tipus d’impressions i experiències.