Ampans i Asprodis, jutament amb l’Escola de música de Sallent, fan el seu 6è espectacle per Enramades

172

Amb el títol “Un mar de paraules”, l’Escola de música de Cal Moliner celebra la 6na representació de l’espectacle que dur a terme juntament amb ASPRODIS i AMPANS. Tal com va assegurar la directora de l’escola de l’EEM l’any passat, Ruth Matamala aquest espectacle és “un suggeriment que un anònim va fer a Ràdio Sallent”, fet que va donar pas a queles persones amb discapacitat sallentines” poguessin fer música a l’Escola Municipal.

El dijous dia 15 de juny a les 6 de la tarda, és el dia i la hora escollida per veure finalitzat aquest projecte al centre catòlic Sallentí, al carrer Sant Bernat. Ruth Matamala, expressa que ens hem de deixar sorprendre pel “poder fantàstic que té la música“, ja que a més “hi ha moltes maneres de fer-ne, i en molts casos, seguir un moviment, tocar un instrument quan cal, moure un element musical o moure el mateix cos, són maneres de sentir i fer sentir la música”. Tal com ens assegura la directora de l’EMM “hi ha molta varietat de recursos i de materials. La distracció està assegurada, a més a més la posada en escena està molt treballada.”

L’any passat les creadores de l’espectacle van recórrer a grans musicals com; Fama, Sonrisas y lágrimas, Mamma Mia, Grease, El Rei Lleó, Frozen, Mary Poppins, El Mago de Oz i finalment La Bella i la Béstia, aquest any però és diferent com per exemple Siyahamba, Tarantella, Coutry entre d’altres. Entre cançó i cançó hi haurà un fil conductor on dos sallentins del grup de teatre del Centre Catòlic interpretaran la història que hi ha darrera de cada cançó. ASPRODIS i AMPANS senten aquest projecte seu, ja que “ells són els protagonistes d’un espectacle que és per a tota la família”. La directora de l’escola, ens explica la trama d’aquest any:

Finalment, Matamala anima a tothom a assistir-hi, ja que “és obert a tothom que vulgui passar una bona estona”.