Ampans i Asprodis fan el seu 5è espectacle per Enramades

134

Amb el títol “Tu portes l’estrella“, l’Escola de música de Cal Moliner celebra el seu 5è aniversari del projecte que es duu a terme amb ASPRODIS i AMPANS.  Ruth Matamala, directora de l’EMM ens deixa clar que va ser “un suggeriment que un anònim va fer a Ràdio Sallent”, fet que va donar pas a que “les persones amb discapacitat sallentines” poguessin fer música a l’Escola Municipal.

Aquest projecte es podrà veure finalitzat el dijous d’Enramades, 26 de maig, a les 6 de la tarda al Teatre del Centre Catòlic de Sallent. Ruth Matamala, expressa que ens hem de deixar sorprendre pel “poder fantàstic que té la música”, ja que a més “hi ha moltes maneres de fer-ne, i en molts casos, seguir un moviment, tocar un instrument quan cal, moure un element musical o moure el propi cos, són maneres  de sentir i fer sentir la música”. Tal i com ens assegura la directora de l’EMM “hi ha molta varietat de recursos i de materials. La distracció està assegurada, a més a més la posada en escena està molt treballada.”

Aquest any el repartiment musical és diferent, ja que l’EMM ha variat el seu repertori. Aquest any tots els assistents al acte podran escoltar; Fama, Sonrisas y lágrimas, Mamma Mia, Grease, El Rei Lleó, Frozen, Mary Poppins, El Mago de Oz i finalment La Bella i la Béstia. Entre cançó i cançó una jove sallentina  del grup de teatre del Centre Catòlic  narrarà una història que porta el títol de l’espectacle “ Tu portes l’estrella”. ASPRODIS i AMPANS senten  aquest projecte seu ja que “ells són els protagonistes d’un espectacle que és per a tota la família”. Finalment, Matamala anima a tothom a assistir-hi, ja que “és obert a tothom que vulgui passar una bona estona”

Escola de Musica Municipal Sallent