Ambient gris, rúfol i temperatures més suaus

145

Comencem la jornada de nou amb el cel ben cobert de núvols. Ens arriba un nou front també descafeïnat; no portarà pluges excepte a la comarca del Solsonès, on sí poden caure alguns ruixats al matí. No obstant, durant el migdia i tarda s’aniran obrint algunes clarianes.
La temperatura mínima ha estat moderadament més alta que ahir, no fa tant fred, l’ambient és suau i no ha glaçat. A més, les màximes seran similars a les d’ahir i al voltant dels 10ºC.

Demà dimecres serà un dia de treva i amb predomini del sol. Així doncs, aprofiteu perquè dijous torna a arribar un nou front i tornarem a tenir el cel ben tapat. Les temperatures mínimes van a la baixa i en canvi, les màximes continuaran en línia.

De cara als pròxims dies seguim amb dinàmica de temps variable, on després del front de dijous, que altre cop no serà gran cosa, divendres i el final de setmana seran més tranquils.
A més, de moment les estacions d’esquí Solsonines hauran de seguir a l’espera de l’arribada de nevades, ja que el pronòstic actual és de temps estable fins ben bé la setmana que ve i entrada de Nadal, on tot sembla indicar que arribà una massa d’aire més freda i amb algunes pertorbacions que sí deixaran neu.