Aquesta matinada ha estat ben serena i les temperatures mínimes han tornat a anar a la baixa, alguns exemples: Súria 10ºC, Sallent i al Serrat de Castellnou 12ºC, Santpedor i Sant Fruitós de Bages 13ºC.

Esperem per avui un dia estable, amb sol i alguns cúmuls de poca entitat. També és probable de cara a la tarda el pas d’alguns núvols alts que poden enteranyinar una mica el cel. Les temperatures màximes novament es poden enfilar per sobre dels 25ºC al Pla de Bages, així doncs els valors es mouran entre els 26 i els 28ºC amb facilitat als punts clàssicament més càlids.

De cara a demà esperem un canvi de temps, entrarà aire fred a les capes altes i això es traduirà amb més intervals de núvols, ja de bon matí, i de cara a la tarda els xàfecs i les tempestes poden afectar gran part de la comarca. Alguna d’elles puntualment fortes, això sí, de caràcter molt irregular.

Foto: Cúmuls “de bon temps” aquest matí des del Serrat de Castellnou. De cara a demà les nuvolades no seran tan inofensives com les d’avui, ja que ens passa una línia d’inestabilitat força acusada.