Iniciem aquest dimarts amb ambient suau i fresc en alguns punts. Ens acompanyaran núvols baixos al llarg del matí, però hi haurà grans clarianes i el sol acabarà sent protagonista. De cara a la tarda, creixeran nuvolades a muntanya, però deixaran pluja al nord del país i algun ruixat més aïllat que podria arribar al Moianès. Per tant, jornada plàcida i agradable, amb temperatures màximes que es mouran entre els 26 i 31ºC.

Demà dimecres esperem un dia similar i sense gaires canvis importants. Amb tot, els termòmetres aniran a la baixa, tant les mínimes com les màximes on haurem de restar algun grau. En aquest sentit, l’ambient serà menys càlid. D’altra banda, al matí el cel quedarà enterbolit per núvols, però es trencaran també a mig matí. A la tarda tornaran a créixer nuvolades, però no esperem precipitacions.

De cara als pròxims dies, dijous serà un dia també semblant i amb la mateixa dinàmica atmosfèrica. Tot i això, les temperatures aniran recuperant-se poc a poc, i sembla que al cap de setmana torna la calor.

Fotografia: Marc Santaeularia