El Pavelló Municipal de Sallent va acollir divendres la 12a trobada d’alumnes de primària i secundària. Una trobada que té per objectiu que els infants de 6è de primària de diverses escoles es familiaritzin amb el funcionament de l’institut al qual aniran el curs vinent i puguin també conèixer els nens i nenes d’altres escoles que acabaran sent els seus futurs companys de classe.

A la trobada van participar-hi els alumnes de l’Escola Els Pins de Cabrianes, l’Escola Guillem de Balsareny, i l’Escola Torres Amat i l’Institut Llobregat de Sallent. Al llarg del matí, els infants van realitzar activitats aquàtiques i esportives i a la tarda els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Llobregat van ser els encarregats d’ensenyar les instal·lacions del centre i explicar-ne el funcionament.

Aquesta activitat pretén crear bones sinergies de cara el curs vinent. Una etapa on els nens deixen l’escola de tota la vida i comencen un nou curs en una escola nova amb companys nous. Tot plegat forma part del projecte de millora de l’èxit escolar que es porta a terme conjuntament amb el municipi de Balsareny a través de la Xarxa e2.