Alumnes de 4rt de l’escola l’Olivar de Castellnou de Bages fan un radio-homenatge a les dones

241
La classe de 2n Els Aligos de La Serreta van cantar una cançó als estudis de Ràdio Santpedor
La classe de 2n Els Aligos de La Serreta van cantar una cançó als estudis de Ràdio Santpedor

Les escoles de Santpedor i Castellnou de Bages han fet una nova edició del programa d’Ona Bages ‘El Gronxador’, amb notícies, reportatges i recomanacions

Som al mes de març, ja ha arribat la primavera, s’allarga el dia, i ho celebrem amb un Gronxador molt interessant i farcit de seccions especials. Com l’homenatge a les dones dels nens de 4rt de l’escola l’Olivar, l’exposició artística ‘Mirem’ de què van participar els alumnes de 6è del Llissach, o l’entrevista dels infants de 3er de La Serreta als seus companys de 2on de la classe dels Aligots, que han cantat per nosaltres la cançó de l’Aligot que han creat ells mateixos. Els infants del Riu d’Or, per altra banda, ens expqliuen què ha passat amb això del canvi d’horari i perquè ara de cop es fa de dia i de nit més tard.

A més, els alumnes de totes les escoles ens han posat al dia d’un accident de tren molt greu que va passar fa uns dies a Castellgalí, del problema de l’addicció als videojocs, de la neteja de franges que s’ha fet a Castellnou. Així com també de la reunió de Consells d’Infants que es va fer a Santpedor, i de la cantata en què han participat escoles del Bages per reflexionar sobre l’amor.

Com sempre, hem comptat amb les recomanacions d’esdeveniments musicals que ens porten des de l’Escola Municipal de Música de Santpedor i l’actuació estel·lar del Conjunt Instrumental ‘Music Children’ que avui ha interpretat ‘Tequila’, de Chuck del Río.

ESCOLTA EL PROGRAMA EL GRONXADOR DEL MES DE MARÇ SENCER: