Alumnes de 1er de l’escola l’Olivar entrevisten una higienista dental

135
Infants de 1er de l'escola l'Olivar de Castellnou de Bages gravant El Gronxador
Infants de 1er de l'escola l'Olivar de Castellnou de Bages gravant El Gronxador

El programa El Gronxador del mes de maig, que fan els escolars de Santpedor i Castellnou de Bages, va estar farcit de notícies, recomanacions, música, i entrevistes

El programa El Gronxador, que fan els alumnes de les escoles de Santpedor i Castellnou a Ràdio Santpedor, va estar farcit de temes en l’edició del mes de maig.

Un programa amb notícies fresques de Castellnou, perquè hi estan construint una zona d’esbarjo plena de gronxadors que pinta que serà d’allò més divertida. A més, l’equip de futbol del poble, la Unió Esportiva Castellnou, ha pujat de categoria després d’una temporada brillant a la Quarta Divisió Catalana. Per altra banda des del Consell dels Infants expliquen com va anar la renovació que van fer aquest mes, què és el projecte ‘Clean Up’ del qual van participar, i què preparen per la Festa Major dels Infants. I els nens i nenes del Riu d’Or parlen dels 40 anys del diari Regió7, de les bosses de reciclatge que l’Ajuntament va repartir a les escoles del poble.

A més, el programa compta amb refranys dels infants de l’Olivar, acudits que ens porten els alumnes de La Serreta, recomanacions de llibres, i pel·lícules. I també un conte.

També hi ha entrevistes, a la Cristina Aguilella, que és coordinadora de monitoratge de l’escola Riu d’Or, i a la Yolanda, que és higienista dental i que ho explica tot sobre les dents. Com sempre, el programa inclou les recomanacions d’esdeveniments musicals que ens porten des de l’Escola Municipal de Música de Santpedor i el Conjunt Instrumental de Grau Mitjà toca la cançó Tresaure de Bruno Mars.

ESCOLTA EL PROGRAMA SENCER: