Els alumnes de 5è de l’escola Vedruna guanyen el concurs ‘Gust per la lectura’

149
Nens de 5è de l'escola Vedruna guanyadors del concurs Gust per la Lectura
Nens de 5è de l'escola Vedruna guanyadors del concurs Gust per la Lectura

Els infants de 5è de primària de l’escola Vedruna de Sallent han guanyat el concurs ‘Gust per la lectura’ del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La setmana passada informàvem que s’havien classificat per la final i aquest dimecres van aconseguir el primer premi al Caixafòrum.

Un concurs en què participen centres de tot el territori amb el qual es vol potenciar la lectura entre els infants. La tasca que es proposa als alumnes és la de plasmar en un diàleg algun fragment d’un llibre, fent-ne una correcte interpretació. I és que el diàleg ha de ser en format vídeo.

Enguany era la 22ena edició del concurs, que convoca el Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístic del Departament d’Ensenyament. Les classes participants havien de triar entre tres lectures proposades: un conte d’endevinalles, el conte ‘La Por’ de l’Enric Larreula, i ‘La casa de les acàcies’ de Mercè Canela. Aquest darrere text, que explica l’experiència d’un nen en un poble del sud de França, va ser l’elecció dels alumnes de la Vedruna.

Un nodrit grup de pares, mestres i companys els va donar una més que merescuda enhorabona en arribar al poble amb una pancarta.

Pancarta de enhorabona als alumnes dde 5è de la Vedruna FOTO Neus Solà
Pancarta de enhorabona als alumnes dde 5è de la Vedruna FOTO Neus Solà